Indlæser
Inspirerende, nemt og hyggeligt ❤️

Håndsæbe - Poppy Mint - Munkholm

Tilføj til ønskeliste

Håndlavet sæbe som er både mild og cremet.

Varen er på lager

Pris:   DKK 30,00


Poppy Mint

 
Skøn håndlavet sæbe med grønt ler og let exfolierende valmuefrø og dejlige æteriske olier der får sæben til at dufte frisk og ren.

100 gr.
Ideel til dagligbruseren, og til håndvask.

Munkholm anvender økologiske olier i sæberne. Deres kokosolie er økologisk NOPcertificeret og mærket, og kosher. Palmeolien og palmekerneolien er desuden certificeret RNOP og RSPO, hvilket betyder at den er økologisk og kommer fra en bæredygtig plantage og produktion. 
Sæberne er lavet efter en meget gammel tradition, hvor en base (også kaldet lud) blandes med skønne olier. Når de blandes sker der en kemisk reaktion, kaldet forsæbning. Munkholm tilsætter forskellige urter, blomster, honning og guddommeligt duftende æteriske olier. Sæbemassen hældes i store træforme og hærder i minimum 24 timer. Derefter skæres den i mindre stænger og lægges til modning i mindst 4 uger. Først derefter er sæben klar til at blive solgt.
 
Munkholm sæber er dejligt cremede og udtørrer ikke huden. Desuden er de naturligvis antibakterielle, og så lægger vi stor vægt på at de er både velduftende og dekorative.
 
Sæberne er håndlavede, og der kan derfor forekomme afvigelser i udseende og vægt. 


 
Ønskelister