Indlæser
Inspirerende, nemt og hyggeligt ❤️

Håndsæbe - Avantgarde - Munkholm -

Tilføj til ønskeliste

Håndlavet sæbe som er både mild og cremet.

Varen er på lager

Pris:   DKK 30,00


Avantgarde - håndlavet sæbe, med en dejlig blanding af æteriske olier. Indeholder patchouli, der virker rensende og opstrammende. Lavendel, der virker bakteriehæmmende og afslappende.

Munkholm anvender økologiske olier i sæberne. Deres kokosolie er økologisk NOPcertificeret og kosher. Palmeolien og palmekerneolien er desuden certificeret RNOP og RSPO, hvilket betyder at den er økologisk og kommer fra en bæredygtig plantage og produktion. 
Sæberne er lavet efter en meget gammel tradition, hvor en base (også kaldet lud) blandes med skønne olier. Når de blandes sker der en kemisk reaktion, kaldet forsæbning. De tilsætter forskellige urter, blomster, honning og guddommeligt duftende æteriske olier. Sæbemassen hældes i store træforme og hærder i minimum 24 timer. Derefter skæres den i mindre stænger og lægges til modning i mindst 4 uger. Først derefter er sæben klar til at blive solgt.
 
Munkholms sæber er dejligt cremede og udtørrer ikke huden. Desuden er de naturligvis antibakterielle, og så lægges der stor vægt på at de er både velduftende og dekorative.
 
Sæberne er håndlavede, og der kan derfor forekomme afvigelser i udseende og vægt. 
Ønskelister