Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indlæser
Inspirerende, nemt og hyggeligt ❤️
Tilbud
The Rare Red Full Sixteen Californien 16%

3 stk. The Rare Red Full Sixteen Californien 16%

Tilføj til ønskeliste

3 flasker foretrukken hverdagsvin

Hvis du køber tre af denne dejlige vin får du rabat. Denne californiske vin har masser af frugt og solskin fra start til slut. Næsen er fyldt med modne blommer og bær med en let krydret undertone. Smagen og stilen er lækker saftig med bløde toner hele vejen, du får nærmest den californiske varme med helt ind i dit eget hjem her.

Varen er på lager

Dette produkt sælges ikke enkeltvis. Vælg mindst 3 antal for dette produkt.

Pris:   DKK 249,00


Zinfandel, Merlot, Cabernet Sauvignon og Carignan

The Rare Red Full Sixteen er produceret på druerne Zinfandel, Merlot, Cabernet Sauvignon og Carignan. Zinfandel og Merlot giver en pæn portion frugtsødme til vinen. Cabernet Sauvignon bidrager med den mere markante frugt og Carignan giver lidt krydderi og bredde på nuancerne i smag og eftersmag. Du får her en vin som kan lidt af det hele - både intensitet, power og elegance i en og samme flaske.

Full 15, full 16 - hvad er nu alt det

Tilbage i 2009 dukkede der en masse efterligninger op af vores australske monster-sælger, McPherson Full 15. Så tænkte vi, at når nu så mange gerne ville efterligne Os, så laver vi da bare en Full 16. De 2 vine har intet med hinanden at gøre. Full 15 er fra Australien, og Full 16 er fra Californien. Vi gav en håndfuld vingårde opgaven at lave en Full 16 til Os og det bedste bud kom ud af Californien.

Ønskelister